A lá ecos nya bönpasta är en riktig vinnare!

Det är inte ofta man hittar helt nya hälsosamma matprodukter, som glänser i sin enkelhet.

Svenska a lá ecos nya bönpasta är dock en riktig vinnare.

Man har helt enkelt gjort pasta (fettuccine och spaghetti) på tre olika slags bönor (mung, svarta och sojabönor) genom att pressa/forma bönorna. Helt utan tillsatser.

Resultatet är förvånansvärt gott och lättlagat.

Vi har testat fettuccine gjord på mungbönor. Kokas med salt i 6-8 minuter och vips har man gott, nyttigt och spännande tillbehör till kvällsmaten. Första tuggan kändes lite ovant, men redan efter 2:a eller 3:e tuggan, känns det bara självklart och gott.

Vi kan bara gratulera á la eco till årets största (och enklaste?) succé när det gäller matinnovationer.

Bönpastan kan köpas i välsorterade mataffärer samt hälsokost- och ekobutiker över hela landet, men även direkt på företagets hemsida.

PS. Självfallet är produkterna 100% ekologiska.

á la ecos goda bönpasta

á la ecos goda bönpasta

5 svar to A lá ecos nya bönpasta är en riktig vinnare!
  1. sophia
    februari 11, 2013 | 15:27

    Kan man köpa ”pastan” i norrköping????

    • Jens
      februari 14, 2013 | 11:52

      Hej Sophia!

      Så här svarar á la eco:
      ————————————-
      Hej!
      Vi har ingen återförsäljare i Norrköping för tillfället. Förhoppningsvis levererar vi snart även till en hälsokostbutik i ert område. Vi kommer inom kort lägga upp alla återförsäljare på vår hemsida, så där kan man sen hålla utkik.

      Ha en bra dag!

      Med vänliga hälsningar
      Sara Kroon
      à la eco AB

  2. Rigmor Flodmark
    mars 8, 2013 | 15:08

    Kan bönpastorna köpas i Luleå?

    • Jens
      mars 8, 2013 | 15:36

      Tack för din fråga, Rigmor.

      Enklast är om du kontaktar à la eco direkt på 0456-150 75, 0456-150 72 eller info@alaeco.se.

      Lycka till!

  3. Seija Vanhanen
    februari 5, 2015 | 16:11

    Hej !! Testade SVARTA BÖNOR SPAGHETTI, och, ja, smakade gott, men inte som bönor brukar göra, utan smakade snarare som svamp och jag undrar kan det verkligen vara BARA BÖNOR i det? Hur gör man att det blir en så spaghetti- liknande konsistens, som lite gummi-aktig,vad är det som ”binder” där ?? Innehåller svarta bönor nånting som liknar gluten??