Det är inte ofta man hittar helt nya hälsosamma matprodukter, som glänser i sin enkelhet.
Svenska a lá ecos nya bönpasta är dock en riktig vinnare.
Man har helt enkelt gjort pasta (fettuccine och spaghetti) på tre olika slags bönor (mung, svarta och sojabönor) genom att pressa/forma bönorna. Helt utan tillsatser.
Resultatet är förvånansvärt gott och lättlagat.
Vi har testat fettuccine gjord på mungbönor. Kokas med salt i 6-8 minuter och vips har man gott, nyttigt och spännande tillbehör till kvällsmaten. Första tuggan kändes lite ovant, men redan efter 2:a eller 3:e tuggan, känns det bara självklart och gott.
Vi kan bara gratulera á la eco till årets största (och enklaste?) succé när det gäller matinnovationer.
Bönpastan kan köpas i välsorterade mataffärer samt hälsokost- och ekobutiker över hela landet, men även direkt på företagets hemsida.
PS. Självfallet är produkterna 100% ekologiska.
Kan man köpa ”pastan” i norrköping????
Hej Sophia!
Så här svarar á la eco:
————————————-
Hej!
Vi har ingen återförsäljare i Norrköping för tillfället. Förhoppningsvis levererar vi snart även till en hälsokostbutik i ert område. Vi kommer inom kort lägga upp alla återförsäljare på vår hemsida, så där kan man sen hålla utkik.
Ha en bra dag!
Med vänliga hälsningar
Sara Kroon
à la eco AB
Kan bönpastorna köpas i Luleå?
Tack för din fråga, Rigmor.
Enklast är om du kontaktar à la eco direkt på 0456-150 75, 0456-150 72 eller info@alaeco.se.
Lycka till!
Hej !! Testade SVARTA BÖNOR SPAGHETTI, och, ja, smakade gott, men inte som bönor brukar göra, utan smakade snarare som svamp och jag undrar kan det verkligen vara BARA BÖNOR i det? Hur gör man att det blir en så spaghetti- liknande konsistens, som lite gummi-aktig,vad är det som ”binder” där ?? Innehåller svarta bönor nånting som liknar gluten??