Äntligen funkar EON 100koll i mobilen

Jag gillar att ha koll på saker, bland annat vår elförbrukning. Vi har haft en 100Koll energidisplay från EON stående i vårt kök i mer än 1 år – men något gick snett vid installationen, så jag har inte kunnat se vår elförbrukning varken på internet eller i min mobil.

Eftersom vi nu vill installera solceller på taket, så har frågan om timförbrukning kommit upp – och då visar det sig, att man måste få 100Kollen att fungera perfekt, annars får man inga timdata. Därför letade jag fram instruktionshäftet i onsdags ringde till supporten, och efter en halvtimmes fixande fick jag äntligen till det! Bättre sent än aldrig.

Så nu kan jag se vår timförbrukning, inte bara på nätet men även direkt i min mobil. Kul!

EON 100Koll i mobilen

EON 100Koll i mobilen

2 svar to Äntligen funkar EON 100koll i mobilen
 1. Jonas Landstedt
  maj 5, 2012 | 12:25

  Ja det är en imponerande lösning som Eon tagit fram. Just enkelheten att kunna kolla sin förbrukning gör att jag använder den varje dag.

  • Jens
   maj 6, 2012 | 13:33

   Jag håller med, Jonas. Det är riktigt kul att vara använda 100Koll. Idag har jag t.o.m. fått igång mina 3 ”smart-plugs”, som jag har kopplat till kylskåp, frys och diskmaskin.