Är såld på Ljung

Har precis kommit i kontakt med en underbar hudvårdsserie som heter Ljung. Först provade jag C-vitamin serum och ansiktskräm. Båda mycket fräscha med en känsla av både citrus och morot. Så friska och mjuka på samma gång…

C-vitaminserum och Ansiktscreme - Ljung

C-vitaminserum och Ansiktscreme - Ljung

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Därefter hittade jag solpudret som är helt underbart i ansiktet… men jag undrar om det finns andra toner? Antar att det är gjort för att skapa en solbränd känsla och look men det här är nog inte min färg… eller vad säger du? Tycker att solbrännan får en lite röd ton… i stället för brun..?

Solpuder - Ljung

Solpuder - Ljung

Tycker nog att solpudret ger en för röd ton på min solbränna

Tycker nog att solpudret ger en för röd ton på min solbränna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ljung är gjort i Norrland och vi kom i kontakt med för att vår världsmästare i armbrytning Heidi Andersson ringde upp Klimatsmart.se och berättade om produkten.

Starkt eller hur..?!  😉

Kommentarfunktionen är avstängd.