Det måste få vara vackert också…

Som jag tidigare delat är jag i det närmaste ”allergisk” mot när det miljövänliga blir bara praktiskt. Det måste få vara vackert också…

Jag vet att det finns en viktig aspekt med skönhet som vi säkert en dag kommer att ha med på listan av värdefulla ingredienser för att något fullt ut skall vara miljövänligt… eller åtminstone hållbart. När vår jord skapar själv så gör hon det definitivt inte bara praktiskt.

Skir skönhet

Skir skönhet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Låt oss göra som henne…

Glädjen som vi upplever när vi använder produkter, varor och tjänster som ger eller skapar skönhet lägger grunden för att vi enklare skall ta till oss och fortsätta att tänka att vi vill det som är miljövänligt. En hållbarhetsfaktor så god som någon.

Låt oss tänka vackert när vi tänker miljövänligt… det är sann hållbarhet och långsiktig omsorg. Hur skall vi annars kunna omvända hela mode och designindustrin att värna om vår miljö. Något som jag tror är helt nödvändigt om vi skall bli verkliga med en hållbar framtid.

När vi var på Eco Now Mässan i Stockholm för en tid sedan hittade jag en produkt som värmde mitt estetiska hjärta lika gott som det som klappade för den äkta omsorgen om vår jord och det var am-naturprodukter från ett litet nystartat företag som heter Eco-kosmetik. De tänker skönhet och sann omsorg.

Se här…

am - naturprodukters vackra etiketter

am - naturprodukters vackra etiketter

Skönhet på flaska

Skönhet på flaska

2 svar to Det måste få vara vackert också…
 1. Terese Östling
  november 16, 2011 | 10:45

  Så sant! Klimatsmart är = läckert, vackert, sexigt, lyxigt och naturligt! Grattis till nomineringen;) Vi är stolta över att vara ”gillade” av Ekosvensson på facebook;)

  H: Vi som är udda med flit! EkoTygern.se

 2. Gita
  november 17, 2011 | 12:17

  Tack för uppskattningen Terese! Har varit inne på eran sida flera gånger och njutit av er galna, vackra och för jorden kärleksfulla kreativitet. Ni gör ett mycket fint arbete. 🙂