Glittrande äpplen och bin – väskor för binas överlevnad

Jag reser mycket i mitt arbete så små saker som till exempel necessärer och väskor blir viktiga vänner som på något sätt får i uppgift att hjälpa mig att skapa en hemkänsla. Vilket för mig betyder att det skall vara både praktiskt, vackert och miljö-vänligt. Därför önskade jag mig (och fick) ett fantastiskt necessär-set från ”Apple & Bee” i julklapp i år.

Det som låg i paketen var en stor grå vik-ut necessär i ekologiskt bomull. En rosa kosmetik-väska som har ekologiskt bomull på utsida och är fodrad med eko-hampa på insidan. Och sist (och minst) en liten kuvert-väska med likadan ut och insida som kosmetik-väskan. Alla tre glittrar vackert och glittret är gjort av krossade petflaskor.

Apple & Bee är ett fint företag från Australien som är klimat-neutralt, stödjer miljöorganisationer och det bästa av allt, har startat en fond för att rädda världens bin. Jag har sneglat på dem och deras produkter länge och gillar både företagets grund och designen på många av deras produkter. De säljs i Sverige bl.a. av ett av mina favoriter på nätet hildur.se

Jag älskar redan mina nya res-vänner och ser mycket fram emot min nästa resa tillsammans med dem…

Apple & Bee

Apple & Bee

Stor grå vik-ut necessär i ekologiskt bomull

Stor grå vik-ut necessär i ekologiskt bomull

Rosa kosmetik-väska. På utsidan ekologiskt bomull. Fodrad med eko-hampa.

Rosa kosmetik-väska. På utsidan ekologiskt bomull. Fodrad med eko-hampa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liten kuvert-väska. På utsidan ekologiskt bomull. Fodrad med eko-hampa.

Liten kuvert-väska. På utsidan ekologiskt bomull. Fodrad med eko-hampa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarfunktionen är avstängd.