Grön Interiör med egen olivolja – genuin kärlek till Jorden

I Stockholm på Renstiernas gata 19 finns en av mina favoritbutiker när det kommer till grön interiör…

Butiken heter Grön Interiör och består både av den fysiska butiken på söder i Stockholm och en butik på nätet. Anledningen till att jag gillar denna butik så mycket är dels att jag hittar allt ifrån madrasser, täcken och kuddar av ekologiska naturmaterial, till skönhetsprodukter och rengöringsmedel fria ifrån kemikalier… men också att jag alltid blir väl bemött, att Kaisa Frank (som äger butiken) och hennes personal är mycket kunniga om allt de säljer och kanske mest av allt att jag verkligen känner när jag pratar med någon i företaget att alla har en genomgenuin kärlek till Jorden. Det är mycket viktigt för mig när jag väljer varor till vårt hem.

Vi har handlat både en meditationskudde (se tidigare blogginlägg), lakan, rengöringsmedel… och nu senast en superfavorit en underbar kallpressad, galet lyxig olivolja som jag vill passa på att rekommendera. Oljan kommer från Vivere Verde på Sicilien och är av mycket hög kvalitet. Oliver av sorten Tonda Iblea plockas för hand och pressas inom några få timmar till en olja som tappas på flaskor av mörkt glas. Detta är den absolut godaste olivolja jag någonsin smakat. Läs gärna mer under länken olivolja här ovan. Hemsidan som produkten ligger på beskriver mycket vackert och noggrant hela processen från oliv till butik.

För mig är denna olja ytterligare ett bevis på Grön Interiörs genuina smak och omsorg om vår jord…

Olivoljan från Vivere Verde på Sicilien är den godaste jag smakat. Man kan dricka den direkt ur flaskan.

Olivoljan från Vivere Verde på Sicilien är den godaste jag smakat. Man kan dricka den direkt ur flaskan.

3 svar to Grön Interiör med egen olivolja – genuin kärlek till Jorden
 1. Kaisa
  april 13, 2013 | 12:46

  Fin beskrivning! Kärlek!

  • Gita
   april 13, 2013 | 20:08

   <3

 2. Viktoria
  maj 12, 2014 | 01:11

  Hej! Funderar på grön interiörs täcke och kudde. Har du provat dem? Hur är de att sova med. Älskar mitt duntäcke och dunkade och undrar om GIs kuddar är lika fluffiga.