Nominerad till Örebro kommuns miljöpris

I förra veckan var jag, Gita, Maya och mina medarbetare Ulrika, Hanna och Josefine på Örebrogalan eftersom mitt företag, Klimatsmart Sverige hade blivit nominerad till Örebro kommuns miljöpris.

Det var ett stort arrangemang med ca. 700 gäster och 12 olika priser som skulle delas ut till människor, företag och organisationer som har lyckats extra bra inom näringsliv, kultur, idrott och andra områden i samhället…

Förväntningarna var på topp eftersom 2012 hade varit ett riktigt bra år.

Så här skrev juryn i sin motivering till vår nominering:

”Klimatsmart Sverige AB erbjuder nätbaserad information om klimatsmarta val i vardagen på sin webbplats klimatsmart.se. De har även miljöbloggarna EkoSvensson och Egen Solel. På klimatsmart.se, som har cirka 30 000 unika besökare per månad, kan konsumenter och företag hitta klimat- och miljövänliga produkter, tjänster och företag, nyheter och gröna videoklipp. Företaget är folk- och opinionsbildande och når stor spridningseffekt via webbplats, bloggar och sociala medier.

Företagets grundare och VD Jens Ljunggren har ett starkt personligt engagemang och är den förste svensk som är certifierad att hålla Al Gores föreläsningar i Sverige. Under våren är föreläsningar inbokade i hela landet.”

Vi hade dock mycket värdiga finalmotståndare och priset gick till Handla24.se som erbjuder mathandel på nätet och kör hem den i biogasbilar. Grattis Martin!

Kvällen var mycket festlig och bjöd bland annat på fantastisk underhållning av ett gäng mycket begåvade ungdomar från Wallmans.

Nedanstående fotografier är tagna av Johnny Wernersson på Backa Studios, som även gjorde en kanonbra videopresentation av Klimatsmart Sverige. Tack Johnny & Malin!

Jens, Gita och Maya på röda mattan

Jens, Gita och Maya på röda mattan

Vinnare av Årets Miljöpris - Handla24.se

Vinnare av Årets Miljöpris - Handla24.se

2 svar to Nominerad till Örebro kommuns miljöpris
 1. Johanna Pansera
  mars 9, 2013 | 19:09

  Åh Grattis!!!!!

  Gud vad roligt att du/ni får uppmärksamhet för ert stora engagemang. Keep up the good work!
  jag hejjar på er…

  Kram
  Johanna

  • Jens
   mars 10, 2013 | 19:04

   Tack, Johanna!