Oliv Lera – Världens underbaraste tvål

Nu har jag hitta världens underbaraste tvål!

Oliv Lera heter den och är gjord av precis det… ekologisk olivolja och naturlera… och även naturliga aromämnen och honung. Den innehåller inga tensider eller ämnen som belastar avloppet enligt hemsidan.

Jag har själv använt tvålen i över en månad och blir bara mer och mer förälskad. Den löddrar inte som en vanlig tvål… det är mer som att smeta in sig i underbar och mjuk naturlera som peelar så där lagom och rengör på samma gång. Den torkar inte ut huden. Enligt texten på hemsidan kan man också använda den till håret… vilket jag inte provat.

Efter badet eller duschen behöver man dock rengöra ordentlig… det blir mycket lerigt och jag är personligen lite orolig för vårt avlopp (även om Lumipaks egen information säger att jag inte behöver vara det) Jag spolar länge med varmt vatten efter att jag använt tvålen (för att vara säker på att det inte blir cement i avloppet) och jag får också skura ur badkaret ordentligt då det annars lägger sig ett tunt lager med stelnad lera på botten. En annan sak är att tvålen inte är speciellt dryg och kostar lite mer än vi vanligtvis lägger på en tvål… men jag lovar…  det är värt det! 😉

Tvål av underbar olivolja och naturlera

Tvål av underbar olivolja och naturlera

Tvålen peelar mjukt och rengör på djupet samtidigt

Tvålen peelar mjukt och rengör på djupet samtidigt

Kommentarfunktionen är avstängd.