Rea på Hildur.se!

I julas såg jag en vacker sjalHildur.se ett av mina absoluta favoritställen för inköp på nätet av ekologiska kläder, lakan och andra textilier till hemmet. Sjalen är finstickad av mjukt ekologiskt alpackagarn… naturligt färgad. Den är såå vacker men kostade 2290:- vilket kändes för mycket att lägga på mig själv vid juletid då det roligaste ju är att ge till andra.

En vacker mössa fanns också till… och det var svårt att tänka sig sjalen utan mössan. Nej, det blev för dyrt så jag släppte dem. Dock inte utan att också önska mig dem båda i julklapp… vilket tomten missade helt.

Nu är det rea på Hildur och du kanske kan ana hur glad jag blev när jag hittade min fina sjal på rean… till halva priset!  Oturligt nog så fanns inte mössan med någon stans varken på rea eller på de övriga sidorna… men skam den som ger sig. Jag skrev ett mejl och nu är de båda mina till reapris tack vare mycket fin service av Annika Gillholm på Hildur. Det är en bra dag i dag!

Gå gärna in du också och fynda på Hildur.se. Jag lovar dig nästan säkert att du kommer hitta något du gillar.

Här är bilder på min fina sjal och mössa. Visst är de vackra?!

Söt ljsugrå sjal med rosa sammetsrosetter.

Söt ljsugrå sjal med rosa sammetsrosetter.

Här ser du den fina mössan som hör till sjalen

Här ser du den fina mössan som hör till sjalen

Kommentarfunktionen är avstängd.