TV4 intervju om klimatutbildning med Al Gore

Idag hade jag besök av TV4 Örebro, som intervjuade mig om min klimatutbildning med Al Gore i San Francisco för 2 veckor sedan. Jag berättade om själva utbildningen, hur det kom sig att jag vill gå den, varför jag startade KlimatSmart.se för 5 år sedan, vad man kan göra för att minska sin klimatpåverkan, att jag verkligen ser fram emot att hålla föreläsningar och mycket annat…

Intervjun kommer att visas på TV4 Örebro imorgon, torsdag den 6 september både morgon och kväll. Jag kommer att lägga upp en direktlänk till TV4 Play, när den finns tillgänglig där!

Direkt länk till inslaget i TV4 Örebro: http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_orebro?title=forste_svenske_climate_leader&videoid=2216335

Jens blir intervjuad av Pierre Bokvist på TV4 Örebro

Jens blir intervjuad av Pierre Bokvist på TV4 Örebro

Pierre Bokvist från TV4 Örebro redo att skjuta skarpt

Pierre Bokvist från TV4 Örebro redo att skjuta skarpt

Kommentarfunktionen är avstängd.