TV4 Örebro filmar vår solcellsanläggning

Eftersom vi nyligen blev klara med vår solcellsanläggning, så tyckte jag att det kunde vara kul att bjuda in en lokal TV-redaktion.

Så i förra veckan ringde jag TV4 Örebro och idag kom videoreporten Pierre Bokvist på besök för att filma vår solcellsanläggning och intervjua mig. Pierre var en jättetrevlig kille, men jag tror aldrig jag vänjer mig helt vid att intervjuas och filmas samtidigt. Men det får jag ta, eftersom jag gärna vill tipsa andra om solceller.

Nu när vi har solceller kan det vara lätt att glömma bort att de flesta (ännu) inte vet hur enkelt, kul och lönsamt det faktiskt är. Därför är det extra bra att träffa media ibland, för då blir man påmind och tvungen att försöka formulera varför det är så kul.

Jag hoppas verkligen att budskapet sprids så alla får kännedom om det.

Det ska bli riktigt spännande och se hur pass snabbt ”ketchup-effekten” kommer. Kanske redan nästa år? Eller året efter?

Vad tror du?

PS. Om du är nyfiken att se TV-inslaget, så ska du titta på lokalnyheterna från TV4 Örebro ikväll kl. 19.15 eller se det på TV4 Play.

TV4 Örebro besöker Ekosvensson

TV4 Örebro besöker Ekosvensson

Videoreportern Pierre Bokvist filmar våra solceller

Videoreportern Pierre Bokvist filmar våra solceller

Kommentarfunktionen är avstängd.