Underbar ansiktsrengöring från á la eco

För en tid sedan kom jag i kontakt med ett företag på nätet som på grund av sin genuint genomgröna framtoning, sin enkla hemsida och snygga logga drog till sig min uppmärksamhet. Jag kontaktade dem för att få en helare bild av verksamheten. Efter att ha provat på deras service och några av deras varor kan jag enkelt rekomendera á la eco och deras produkter.

Läs mer på deras hemsida om företagets bakrund och policy… Om oss

Jag fastnade för en underbar ansiktsrengöring som kändes både lyxigt sammetsmjuk och varsamt återfuktande. Jag kan använda den både som ansiktsrengöring och som smink-borttagning (i alla fall om man använder ekologiskt smink som jag gör). Den doftar dock inte mycket något som jag brukar uppskatta men den ger en mild känsla av kokosnöt, olivolja och svagt, svagt viskande kryddor och växtextrakter vilket till min förvåning gjort att jag i stället känner en mjuk… nästan hemlig doft av kvalitet och omsorg om huden när jag använder den… och det kompenserar mer än väl.

Så här står det på á la eco’s egen hemsida… där du också kan köpa denna underbara ansiktsrengöring…

Creamy Coconut Cleanser - Essential Care

Creamy Coconut Cleanser - Essential Care

 

Ekologisk rengöringskräm, Creamy Coconut Cleanser – Essential Care

Mild och vårdande ekologisk rengöringskräm av djuprengörande, kallpressade oljor som skonsamt lyfter bort makeup, orenheter och smuts utan rubba hudens naturliga skyddsmantel. Även utmärkt till ta bort ögonmakeup.

Kombinationen av ekologiska hudvårdande oljor av kokos och oliv tillsammans med rengörande och hudstimulerande rosmarin- och salviaextrakt gör den speciellt lämplig för normal – torr, mogen och känslig hud. Extrakt av ros och eucalyptus främjar hudens elasticitet och motverkar ålderstecken.

Denna ekologiska rengöringskräm gör rent på djupet utan att torka ut huden och hjälper den att behålla sin naturliga fett- och fuktbalans.

Massera in i huden med lätta cirkelrörelser och skölj av eller torka bort med en fuktad bomullstuss. Vegansk.

 

Prova själv!

 

Kommentarfunktionen är avstängd.