Världens godaste knäckebröd?

Att Sverige är knäckebrödets förlovade land vet nog de flesta som har bott utomlands. Själv har jag bott 20 år i Danmark, där de är mycket duktigt på bröd, för inte att tala om wienerbröd. Men när det gäller knäckebröd är Sverige kung.

Därför kan jag nästan med säkerhet säga att jag har hittat världens godaste knäckebröd. Brödet heter ”Ett Biodynamiskt knäckebröd” från Gammelbo Gård i Ramsberg.

Det är inte bara vansinnigt gott. Det är även både KRAV-märkt och biodynamiskt, vilket borgar för en riktigt bra produkt. Så om du, som jag, gillar riktigt hårt knäckebröd med ren smak, så bör du hålla utkik efter Gammelbo Gårds knäckebröd.

Själv hittade jag det i vår favorit ekobutik i Stadsträdgården i Örebro, men jag har inte kunnat hitta någon hemsida, så jag vet inte var man annars hittar det.

Kanske du vet? Eller har tips på andra kandidater till titeln världens godaste (och ekologiska) knäckebröd?

Ett Biodynamiskt knäckebröd från Gammelbo Gård

Ett Biodynamiskt knäckebröd från Gammelbo Gård

Etikett i närbild

Etikett i närbild

Kommentarfunktionen är avstängd.