Virvlat vatten… levande vatten

Vattnet är en av våra viktigaste hälso- och miljö faktorer enligt många pålitliga källor därför har vi valt att ta med vattnet i vårt utforskande av hur man lever ett mer miljövänligt liv i ett vanligt svenskt hus. Se även tidigare blogginlägg om vatten.

Vi har ett enkelt filter på vår kran i köket. Ett filter som till största delen renar vattnet och även skapar en ph-balansering som är bra både för kroppen och naturen. En annan miljöaspekt på vattnet är vattnets vitalitet eller livskraft.

Det vatten som kommer ur våra kranar har på många ställen uppmäts vara ”livlöst” eller energifattigt. Bertil Pettersson från Råå har hittat en spännande lösning. Här kan du läsa om Bertils Vattenvirvlare som polariserar vattnet och ger tillbaks livskraft och dess utom i viss mån renar från oönskade ämnen som kranvattnet kan innehålla.

Läs även mer om Bertil Petterssons, hans företag Plus & Minus och flera av hans användbara produkter här på Plus & Minus hemsida.

Här bilder på vår vattenvirvlare och det alldeles magiskt goda vattnet som vi i dag dricker från vår kran i köket…

Magiskt glittervatten... både rent och fullt av liv.Jens njuter det renade, Ph-balanserade och virvlade vattnet

 

 

 

 

 

 

 

 

Man kan bli glad för mindre

 

Vattnet går genom reningsfiltret först sedan genom virvlaren ner i karaffen.

2 svar to Virvlat vatten… levande vatten
 1. Jivan
  juli 24, 2011 | 02:57

  Yes de är bäst! Har en på duschen för kroppen o hårets skull och en på kranen i köket. Det smakar friskt källvattten. Vad fint att ni hittat honom, min gamla pappa är återförsäljare. Jag har dessutom plattor för datorskärmen, ringar runt elsladdarna i hela huset…
  Tack för ett KANONjobb som ni gör!
  Kram, Jivan

  • Gita
   juli 24, 2011 | 11:07

   Vad häftigt att höra att du har så stor erfarenhet av Plus & Minus. Ringar runt elsladdarna låter spännande. Tror inte att jag hittat den produkten på hemsidan… skall ta en ny titt.
   Tack själv för allt genuint arbete du gör för vår Jord. 🙂