Handla kläder i min dotters garderob

Vi tillbringade förra helgen hos min dotter Sanna i Göteborg…

Sanna har ett minst sagt ett brinnande intresse för kläder och mode vilket helt naturlig gör att hennes garderob är en av de mest inspirerande garderober jag vet. Som tur är så har vi nästan samma storlek och oftast kan jag överta eller köpa kläder av henne som hon inte längre vill ha.

Min mamma och min syster var också med på helgresan till Göteborg och tillsammans så gjorde vi en shoppingrunda i Sannas garderob. Min syster Cate som är lite mindre än Sanna… och som gymnastiklärare, lite bredare över axlarna… hittade endast en klänning, några tröjor och en sjal. Min mamma… Sannas mormor… har en helt annan storlek så det blev bara några sjalar men jag själv handlade både klänningar, flera tröjor och en kavaj.

Ofta så gör jag de allra bästa köpen i mina döttrars garderober… kläder som av olika anledningar blir mina favoriter. Det är en fin känsla att både kunna bidra till barnens ekonomi och till miljön… samtidigt.

Cate tittar på en färgglad klänningSanna försöker sälja en randig klänning till ossHela Sannas spännadne shoppinggarderobCate bestämmer sig för byxorna och skjortanSkohyllan är läcker när man tittar närmare

2 svar to Handla kläder i min dotters garderob
 1. Ulrik Lindblad
  december 18, 2011 | 18:47

  Hej Gita,

  Jättebra idé att byta/köpa kläder från familj och vänner! Jag är engagerad i ett projekt som heter Klädkompis och vi har samma idé som dig och har tagit ytterligare ett steg mot medveten konsumption. På vår hemsida kan man – utan kostnad – byta, sälja och köpa begagnade kläder, accessoarer och hantverk till/från andra medlemmar. Vi är fortfarande små i Sverige men i länder, bl a Tyskland, har vi totalt över 300 000 medlemmar. Vi vill inte (och kommer inte) ta någon avgift för att lägga upp annonser på hemsidan utan beskostar våra omkostnader genom annonsering (på lång sikt vill vi även bli av med denna del). Jag hoppas du och din dotter tycker att detta låter intressant och därför besöker oss på http://www.kladkompis.se. Tack för gott initiativ! Mvh, Ulrik

  • Gita
   december 21, 2011 | 11:08

   Det låter absolut intressant… vad spännande!
   Skall undersöka er närmare.
   Tack själv för fantastiskt initiativ!
   God Jul! 🙂