Dags att skaffa en elektrisk gräsklippare

Jag har alltid tyckt att det var kul att klippa gräset. Avkoppling, motion och att det blir snyggt helt enkelt. Förra året skrev jag t.o.m. ett blogginlägg och lät mig fotograferas med min gräsklippare.

Så här kul såg det ut förra året

Så här kul såg det ut förra året

Det var då det.

I år tar det emot. Om det är jag eller min gamla ”Panter” är inte helt klart. Men faktum är att vårt teamwork inte känns lika inspirerande som tidigare år. Det tar emot, liksom.

"Pantern" är på väg att gå i pension

"Pantern" är på väg att gå i pension

Känner du igen dig?

På sätt och vis borde det gå lättare i år…jag är i bättre fysisk form (tror jag) och min gräsklippar-kompetens bara ökar. Det borde vara lättare. Men nej – det är dags att lyssna på min fru och köpa en elektrisk gräsklippare.

Någon som har några bra tips på en bra elektrisk gräsklippare till en liten trädgård?

3 svar to Dags att skaffa en elektrisk gräsklippare
 1. Maria
  maj 15, 2012 | 12:17

  Bosch sladdklippare. Finns (tror jag) i olika bredder och med uppsamlare, så man kan använda gräsklippet t ex till att täcka grönsakslandet med. Funkar bra till och med i vår större trädgård, tyst, lätt och smidig.

  • Jens
   maj 15, 2012 | 15:33

   Tack för tipset, Maria! Jag googlade och upptäckte att Bosch Rotak 320 var Smartsons bästa budget val för ett par år sedan. Det ser lovande ut, även om informationen är gammal.

  • Jens
   juni 4, 2012 | 19:43

   Hej igen, Maria.

   Det blev faktiskt en Bosch sladdklippare, se http://www.ekosvensson.se/lyckan-ar-en-ny-elgrasklippare/. Den är liten och behändig (trots sladden). Och kan absolut rekommenderas.